Masszázs

Kisvárda  - Nyíregyháza

 

Árjegyzék
Kínai masszázs 30 perc 4500Ft
Kínai masszázs 60 perc 6500Ft
Nyirok masszázs 30 perc 3500Ft
Nyirok masszázs 60 perc 7500Ft

Sómasszázs

Ilyenkor az  illóolajhoz keverem a gyógysót, amellyel a vendéget tetőtől talpig,  végigmasszírozom. Ezzel   nemcsak a felső, elhalt hámsejteket távolítom el, mint a sós testradírral, de a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítem vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik. A masszázs mozdulatok segítik a felszívódást, és a sós olajokkal együtt élénkítik a vérkeringést, javítják a sejt anyagcserét és a faggyúműködést. A kezelés során erősödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bőr. A  sómasszázshoz a szerint választom ki a megfelelő illóolajat, hogy frissíteni, nyugtatni, vagy a kedélyünket szeretné javítani. A levendulaolaj például kiváló relaxáló, míg a citromolaj élénkítő hatású.


A sómasszázs, amely fél órától akár másfél óráig tarthat, befejező aktusa a meleg, vizes kendővel való áttörlés. Utána egy-két óráig nem ajánlott fürödni, vagy zuhanyozni, hiszen a kendővel csak a felesleges olajos sót törlik le a felszínről, a többit hagyják felszívódni.

Zakor Ágnes - Természetgyógyász

(30) 353 69 57

Yumeiho

Ez az ősi japán masszázs rendszer az egész testet kezeli gyúrással, izületi kimozgatással.

 • Mivel az egészségünk gyökere a HARMONIA, ezért a kötőszöveti elemek nyújtása révén a két testfél szimmetrikus energiaellátottságára törekszik.
 • Mozgásszervi panaszok kezelésében bázis terápia.

Nyirokmasszázs

Körkörös, nyomó simító fogásokból áll.

Ajánlom: Salaktalanításra

 • Böjtkúrák kiegészítésében
 • Krónikus fájdalmakra
 • Végtagödémák kezelésére

Nyirokmasszázs, kézi:

A nyirokkeringés mozgását a légzés és az izmok nyomása segíti. Mai mozgásszegény korunkban ez a segítség elmarad, és a nyirokkeringés hiányt szenved. Az egészség és gyógyulás azonban a jó nyirokkeringéstől is függ, mert a fertőzések elleni védelemben pl. jelentős szerepe van. A kéz, de mindenekelőtt a hüvelykujj lassú és egyenletes mozgása közben növekvő, majd csökkenő nyomást gyakorol a bőrre. A mozdulatok könnyedek és kellemes érzetet keltenek. A kezelés hosszabb időn át folytatandó. Reumatizmus, bőrbetegségek, ödémák, baleset utáni regeneráció esetén különösen ajánlott az alkalmazása.

Talpkezelés

A talp a test „térképe”. Testünk minden szerve összeköttetésben van a talpunk különböző felületeivel. Így a láb bizonyos pontjainak masszírozásával az idegeken keresztül közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók szerveink.

A többi masszázsfajtához hasonlóan stressz, feszültség oldásra is alkalmas. A lábak jó állapota, jobb állapotba hozása a statikai rendszerünk stabilitását segíti.

Kínai masszázs

A kínai masszázs

A kínai masszázs az akupunktúrával és a gyógynövényterápiával együtt része a Kínában már több mint 2000 éve alkalmazott hagyományos kínai orvoslásnak. A hagyományos kínai orvoslás olyan szelíd gyógymód, amely a betegségek gyógyítására és fájdalomcsillapítására semmilyen káros anyagot nem használ. Nagyon fontos, hogy ennek a gyógymódnak nincs mellékhatása és erősíti az immunrendszert.

A kínai gyógymasszázs különbözik a thai masszázstól.

A módszer hatása:

 • aktivizálja a szervezet öngyógyító erőit
 • megnyugtatja az idegrendszert
 • salaktalanít, megszünteti a fáradékonyságot, frissebbé, érdeklődőbbé tesz
 • csillapítja az izomlázat, derékfájást, egyéb fájdalmakat
 • javítja a vérkeringést
 • megszünteti a görcsös izomcsomókat
 • stresszoldó, relaxáló , vitalizáló hatású