BIOREZONANCIÁS ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Kisvárda  - Nyíregyháza

Hogyan működik az NLS Diagnostic analizáló műszer?

Ahogy   Albert Einstein mondta: ”Az életben minden rezgés”

Minden szervnek és sejtnek megvan a maga saját megkülönböztető rezgése.

Az NLS Diagnostic ezeket  a rezgések méri fel és tárolja a számítógép memóriájában. Ezek az adatok megjeleníthetők a monitoron grafikonként, és a szerv vagy szövet állapotát képezik le, ide értve a környezetüket is. Minden betegségnek ebből kifolyólag megvan a saját egyéni és megkülönböztető görbéje.

Az NLS Diagnostic műszer múltja

Az NLS készülék kifejlesztésének  gyökerei  a  20. század elektronikai zsenijéhez Nikola Teslához köthetőek. Feltétlenül említendő  George Lakhovszkihoz aki modern bio-energia kutatásokat  végzett növényeken és embereken. Valamint R.Rife, aki az emberi testen nem csaka rádió , de az elektromos frekvencia hatását is kutatta, és R .Voll aki egy olyan rendszert kisérletezett ki, mely képes elektromos úton tesztelni az emberi testen elhelyezkedő akupunktúrás pontokat. Tulajdonképpen ezek a tudós szakemberek  arra a következtetésre jutottak, hogy létezik  egy mérhető mágneses tér a biológiai rendszerekben, amelyek meghatározott rezgésszámmal rendelkeznek.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) megközelítésében az EGÉSZSÉG nem más, mint a szervezet energetikai egyensúlya, mely anyag, energia és szellem harmónikus, dinamikus egyensúlyát jelenti. Így a HKO-ban szervek, szervrendszerek vizsgálata energetikai alapon történik. A diagnózis a szervekben vagy a szervezetben energetikai hiányról, elakadásról , vagy többletről szól.

Az NLS készülékek a kvantumfizika határterületén működnek.

Sejtszintű bioinformációs felmérés amely megmutatja:

 • Milyen káros anyagok vannak túlzottan jelen, illetve mely hasznos anyagok ( vitaminok ,ásványi anyagok)amelyek hiányoznak az Ön szervezetéből?​
 • ​​Van-e rejtett allergiája, és mire ?​
 •  Van- e kórokozó, parazita a szervezetében?​
 • Minden egyes szervet  külön elemez pl. szív , máj , gyomor, emésztő traktus, tüdő)​
 • Hormonrendszere, idegrendszere milyen állapotban van ?​
 • Kiváncsi  van - e táplálék intoleranciája, melyek azok az ételek amelyek hasznosak és amik  kerülendők?
 •  Milyen egészségügyi problémák lehetnek kialakulóban jelenlegi életviteléből kifolyólag?
 • Képet kaphat arról mi lehet a betegségének kiváltó oka, a szervezetében zajló folyamatoktól elkezdve, akár az összefüggő lelki folyamatokat is.
 • Kiváncsi rá milyen vitaminok ; ásványi anyagok hiányoznak a szervezetéből?
 • Az NLS készülék  képes a meglévő gyógyszereket, táplálék-kiegészítőket bevizsgálni és megmutatni, hogy a szervezetének szüksége van –e rá , milyen %-ban hasznosítja vagy mérgezi a szervezetét !
 •  Nem csak állapotfelmérés, hanem a már meglévő betegségek visszakezelése azonnal! A kezelés elvégzése után az értékek  változásából már látható a  kezelés hatékonysága.Mint minden természetgyógyászati kezelésnél , több egymást követő kezelésre van szükség.

Rövid idő alatt sok mindent megtudhat szervezetéről!

NAGYON FONTOS! Nálunk az állapotfelmérést szakképzett  okleveles természetgyógyász végzi!

                      Ár : 16 000 Ft

                      Zakor Ágnes, Természetgyógyász - akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus

                      (30) 353 6957