Vásárlási feltételek

A VÁSÁRLÁS MENETE

1. Válasszon terméket! Helyezze a kosárba, majd kattintson a jobb felső sarokban található "Kosár tartalma" boxban található kosár ikonra!

2. Adja meg a rendelés adatait! Először ellenőrizze kosara tartalmát. Továbblépés után adja meg a szállítási és fizetési módot!
 
3. Ellenőrizze az adatokat! Az "összegzés" fázisában ellenőrizze a megadott adatokat, valamint a kosár tartalmát!
 
4. Megrendelés rögzítése - A "Megrendelés leadása" gombra való kattintással Ön rögzíti a vásárlást.
 
5. Visszaigazolás - Webáruházunk azonnal visszaigazolja Önnek a megrendelés rögzítését. A rendelés feldolgozása után pedig munkatársunk tájékoztatja Önt e-mail formájában a kiszállításról.

 

Rendelés módosítása, törlése

A megrendelés adatait, a kosár tartalmát még a megrendelés véglegesítse előtt módosíthatja a vásárló. A rendelés elküldése előtt módosítható a kosár tartalma, a szállítási és fizetési módok, vásárló adatai is, ehhez a megfelelő elnevezésű sorra kell kattintani a megrendelőlapon.

A kosár tartalmánál a mennyiség módosításához a mennyiség mezőben kell átírni a megrendelni kívánt mennyiséget, illetve a sor végén található piros ikonnal törölheti a terméket a listából.

A megrendelés rögzítését követően is lehetősége van vásárlóinknak a rendelés adatainak módosítására, ebben az esetben kérjük hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy kérését küldje el a info@belnature.hu email címre.

Kérjük, hogy további információért tájékozódjon az Általános Szerződési Feltételekből!