Kisvárda  - Nyíregyháza

 

            Hogyan működik az NLS Diagnostic analizáló műszer?

                            Ahogy   Albert Einstein mondta: ”Az életben minden rezgés”

               Minden szervnek és sejtnek megvan a maga saját megkülönböztető rezgése.

 

Az NLS Diagnostic ezeket  a rezgések méri fel és tárolja a számítógép memóriájában. Ezek az adatok megjeleníthetők a monitoron grafikonként, és a szerv vagy szövet állapotát képezik le, ide értve a környezetüket is. Minden betegségnek ebből kifolyólag megvan a saját egyéni és megkülönböztető görbéje.

 

               Az NLS Diagnostic műszer múltja

Az NLS készülék kifejlesztésének  gyökerei  a  20. század elektronikai zsenijéhez Nikola Teslához köthetőek. Feltétlenül említendő  George Lakhovszkihoz aki modern bio-energia kutatásokat  végzett növényeken és embereken. Valamint R.Rife, aki az emberi testen nem csaka rádió , de az elektromos frekvencia hatását is kutatta, és R .Voll aki egy olyan rendszert kisérletezett ki, mely képes elektromos úton tesztelni az emberi testen elhelyezkedő akupunktúrás pontokat. Tulajdonképpen ezek a tudós szakemberek  arra a következtetésre jutottak, hogy létezik  egy mérhető mágneses tér a biológiai rendszerekben, amelyek meghatározott rezgésszámmal rendelkeznek.

 

 

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) megközelítésében az EGÉSZSÉG nem más, mint a szervezet energetikai egyensúlya, mely anyag, energia és szellem harmónikus, dinamikus egyensúlyát jelenti. Így a HKO-ban szervek, szervrendszerek vizsgálata energetikai alapon történik. A diagnózis a szervekben vagy a szervezetben energetikai hiányról, elakadásról , vagy többletről szól.

 

 

                                                     Az NLS készülékek a kvantumfizika határterületén működnek.

 

Sejtszintű bioinformációs felmérés amely megmutatja:

 •        Milyen káros anyagok vannak túlzottan jelen, illetve mely hasznos anyagok ( vitaminok ,ásványi anyagok)amelyek hiányoznak az Ön szervezetéből?

 • ​​Van-e rejtett allergiája, és mire ?

 •  Van- e kórokozó, parazita a szervezetében?

 • Minden egyes szervet  külön elemez pl. szív , máj , gyomor, emésztő traktus, tüdő)

 • Hormonrendszere, idegrendszere milyen állapotban van ?

 • Kiváncsi  van - e táplálék intoleranciája, melyek azok az ételek amelyek hasznosak és amik  kerülendők?
 •  Milyen egészségügyi problémák lehetnek kialakulóban jelenlegi életviteléből kifolyólag?
 • Képet kaphat arról mi lehet a betegségének kiváltó oka, a szervezetében zajló folyamatoktól elkezdve, akár az összefüggő lelki folyamatokat is.
 • Kiváncsi rá milyen vitaminok ; ásványi anyagok hiányoznak a szervezetéből?

 

 • Az NLS készülék  képes a meglévő gyógyszereket, táplálék-kiegészítőket bevizsgálni és megmutatni, hogy a szervezetének szüksége van –e rá , milyen %-ban hasznosítja vagy mérgezi a szervezetét !

 

 •  Nem csak állapotfelmérés, hanem a már meglévő betegségek visszakezelése azonnal! A kezelés elvégzése után az értékek  változásából már látható a  kezelés hatékonysága.Mint minden természetgyógyászati kezelésnél , több egymást követő kezelésre van szükség.

 

                                                                      Rövid idő alatt sok mindent megtudhat szervezetéről !

 

        NAGYON FONTOS! Nálunk az állapotfelmérést szakképzett  okleveles természetgyógyász végzi!


 

 

             Ár : 16 000 Ft

 

                      Zakor Ágnes

Természetgyógyász - akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus

                   (30) 353 69 57

belnature SZERENCS belnature NYÍREGYHÁZA belnature KISVÁRDA

Üzleteink

SZERENCS Gyár u. 40. TESCO üzletsor
(30) 30 968 1055 H-P: 09-17
NYÍREGYHÁZA Széna tér 2. ingyenes parkolás az üzlet előtt
(30) 353 6957 Telefonos egyeztetés alapján
KISVÁRDA Szent László u. 31. (Posta utca elején) Virágh Ferenc u. 94.
(30) 30 968 1055 Telefonos egyeztetés alapján

SZOLGÁLTATÁSAINK

Rólunk

 

Üzleteink nyitásával  azoknak a  tudatos vásárlóknak kívánunk segíteni akik szeretnék kezükbe venni saját és családjuk egészségét és ehhez  természetes megoldásokat keresnek.

Ezért polcainkon  megtalálhatóak a reform-és bio étkezés alapanyagai, a legismertebb gyógynövények teái, és egészségvédő készítmények

Folyamatosan bővülő árukészlettel, rendszeres árubeszerzéssel próbálunk minden igényt kielégíteni, így  vásárlónk akár 1-2 nap alatt hozzájuthat rendeléséhez szállítási költség nélkül.

A mai kor bőrbetegsége  a kozmetikumokkal szembeni érzékenység, minden negyedik állampolgár találkozott már vele. A bőrgyógyászok szerint az allergiás bőrtünetek azzal is magyarázhatóak, hogy az emberek egyre többféle olyan készítményt használnak, amelyekben érzékenyítő anyagok találhatóak. Gondolni kell arra is, hogy a különféle kozmetikumokban található problémás anyagok terhelése össze is adódhat.Polcainkra olyan termékeket is válogattunk amelyeknél  a gyártás során nem alkalmazzák azokat az anyagokat melyek felszívódva a különböző problémákat okozzák, és megfelelnek a natúr és biokozmetikai  készítményekre vonatkozó általános európai normáknak.

Cégünk filozófiája a környezetbarát háztartások gyarapítása, támogatása a környezettudatos vásárlási szokások segítésével, népszerűsítésével. Üzletünkben ezért olyan szereket kínálunk amelyek nem veszélyesek  szűkebb és tágabb környezetünkre és nem utolsó sorban családunkra sem: mosódió, mosószóda, ajtógáz nélküli hajlakokk
bio mosogató és tisztítószerek ,amelyek nem terhelik a környezetet.

Az egészségtudatos életmód a minőségi táplálkozás mellet magába foglalja a rendszeres testmozgást is. A helyes, kiegyensúlyozott táplálékbevitel nemcsak az élsportolók számára nélkülözhetetlen, hanem a szabadidő sportolóknak éppen ugyanúgy.Termékskálánkban megtaláhatók olyan minőségi táplálékkiegészítők és speciális termékek amelyekkel kényelmesen pótolható az elmulasztott, vagy rosszabb minőségű, feldolgozott élelmiszerekből hiányzó vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitele.

 

Zakor Ágnes

Belnature Életmódközpont
Szépség és életviteli tanácsadó

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

A HOLDÁLLÁS HATÁSA A HAJ ÉS BŐRÁPOLÁSRA

A HOLDÁLLÁS HATÁSA A HAJ ÉS BŐRÁPOLÁSRA

Az emberek évezredek óta kutatják az égi kísérőink és a mindennapi életünk közötti összefüggéseket. Sőt, szinte egész életüket ehhez igazították. Akár egészségről vagy betegségről, evésről vagy ivásról,...

tovább olvasom...
A keratin szerepe a hajápolásban

A keratin szerepe a hajápolásban

  A haj fontos szerepet játszik mindennapi életünkben. A dús és ápolt haj az életerő, és a jó megjelenés jelképe. Amennyiben azonban a haj elveszítette fényét, csillogó textúráját, rugalmatlan,...

tovább olvasom...
még több hír