Kisvárda  - Nyíregyháza
 

Mivel sok betegséget lelki zavar okoz, ugyanakkor minden testi betegség a pszichére is hat, a gyógyulás folyamatában szerepe van a léleknek is, ezért nem szabad róla megfeledkezni. Ha lelki zavarok okozhatnak testi betegségeket, akkor fennáll a lelki ráhatással való gyógyítás lehetősége is.

Dr. Edward Bach alkotta meg a Bach-virágterápia rendszerét. 1930-ban felhagyott az orvosi hivatással, s életét annak szentelte, hogy olyan kíméletes hatású, természetes orvosságokat találjon, amelyek helyreállítják a megbomlott lelki egyensúlyt. Azt vallotta, hogy a testi betegségek gyógyulásának alapfeltétele a lelki gyógyulás, a lelki egészség.
Mélyreható , gondos kísérletek  alapján Bach olyan eszenciákat válogatott ki és különített el, melyek hatékonyak minden lehetséges negatív lelkiállapottal szemben.
Az érzelem nem más, mint energia, rezgés, melyet információk irányítanak. A megfelelően kiválasztott virág ennek a negatív „gócpontnak" az ellenpárja energetikailag. A virág rezgése, információja (üzenete) által, hat a negatív rezgésekre, azaz kiegyenlíti azokat.. A Bach-virágterápia a virágok rezgésinformációját alkalmazza az energetikai blokkok feloldására és harmonizálására

Mint az öngyógyítás nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes .Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett csak az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább az emberi lélek "diszharmonikus" vagy negatív állapotaira.
A Bach virágcseppek tiszta virágkivonatok (koncentrátumok), melyek növelik rezgéseinket ("megnyitja csatornáinkat Szellemi Énünk befogadására"). Kb úgy kell elképzelni a hatásmechanizmusát, hogy minden egyes negatív gondolatnak, viselkedésnek, érzésnek, magatartás-mintának (ami a betegségeket okozza) van valamilyen rezgésszáma és a megfelelő virágesszencia erre rá tud rezegni, felemeli és ezáltal hatástalanítja azt.
 

Alkalmazási területek:

 • HAJHULLÁS
 • Érzelmi problémák
 • Túlterheltség
 • Félelmek
 • Alvászavarok
 • Lelki egészség fenntartása vagy helyreállítása (bármely korosztályban)
 • Lelki stressz helyzetek és életkrízisek akut kezelése (hirtelen változások kezelése)
 • Akut és krónikus testi és lelki betegségek kiegészítő kezelése (lelkierő és támogatás)
 • Megelőzés (érzelmi disszharmóniák megelőzése a mindennapi élethelyzetekben)
 • Személyiségfejlesztés (tudatos belső munka)

A  személyre szabott megfelelő eszencia összeállítása virág választó tesztekkel, virágterápiás kártyák kiválasztásával történik. 
 

 

belnature SZERENCS belnature NYÍREGYHÁZA belnature KISVÁRDA

Üzleteink

SZERENCS Gyár u. 40. TESCO üzletsor
(30) 30 968 1055 H-P: 09-17
NYÍREGYHÁZA Széna tér 2. ingyenes parkolás az üzlet előtt
(30) 353 6957 Telefonos egyeztetés alapján
KISVÁRDA Szent László u. 31. (Posta utca elején) Virágh Ferenc u. 94.
(30) 30 968 1055 Telefonos egyeztetés alapján

SZOLGÁLTATÁSAINK

Rólunk

 

Üzleteink nyitásával  azoknak a  tudatos vásárlóknak kívánunk segíteni akik szeretnék kezükbe venni saját és családjuk egészségét és ehhez  természetes megoldásokat keresnek.

Ezért polcainkon  megtalálhatóak a reform-és bio étkezés alapanyagai, a legismertebb gyógynövények teái, és egészségvédő készítmények

Folyamatosan bővülő árukészlettel, rendszeres árubeszerzéssel próbálunk minden igényt kielégíteni, így  vásárlónk akár 1-2 nap alatt hozzájuthat rendeléséhez szállítási költség nélkül.

A mai kor bőrbetegsége  a kozmetikumokkal szembeni érzékenység, minden negyedik állampolgár találkozott már vele. A bőrgyógyászok szerint az allergiás bőrtünetek azzal is magyarázhatóak, hogy az emberek egyre többféle olyan készítményt használnak, amelyekben érzékenyítő anyagok találhatóak. Gondolni kell arra is, hogy a különféle kozmetikumokban található problémás anyagok terhelése össze is adódhat.Polcainkra olyan termékeket is válogattunk amelyeknél  a gyártás során nem alkalmazzák azokat az anyagokat melyek felszívódva a különböző problémákat okozzák, és megfelelnek a natúr és biokozmetikai  készítményekre vonatkozó általános európai normáknak.

Cégünk filozófiája a környezetbarát háztartások gyarapítása, támogatása a környezettudatos vásárlási szokások segítésével, népszerűsítésével. Üzletünkben ezért olyan szereket kínálunk amelyek nem veszélyesek  szűkebb és tágabb környezetünkre és nem utolsó sorban családunkra sem: mosódió, mosószóda, ajtógáz nélküli hajlakokk
bio mosogató és tisztítószerek ,amelyek nem terhelik a környezetet.

Az egészségtudatos életmód a minőségi táplálkozás mellet magába foglalja a rendszeres testmozgást is. A helyes, kiegyensúlyozott táplálékbevitel nemcsak az élsportolók számára nélkülözhetetlen, hanem a szabadidő sportolóknak éppen ugyanúgy.Termékskálánkban megtaláhatók olyan minőségi táplálékkiegészítők és speciális termékek amelyekkel kényelmesen pótolható az elmulasztott, vagy rosszabb minőségű, feldolgozott élelmiszerekből hiányzó vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitele.

 

Zakor Ágnes

Belnature Életmódközpont
Szépség és életviteli tanácsadó

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

A HOLDÁLLÁS HATÁSA A HAJ ÉS BŐRÁPOLÁSRA

A HOLDÁLLÁS HATÁSA A HAJ ÉS BŐRÁPOLÁSRA

Az emberek évezredek óta kutatják az égi kísérőink és a mindennapi életünk közötti összefüggéseket. Sőt, szinte egész életüket ehhez igazították. Akár egészségről vagy betegségről, evésről vagy ivásról,...

tovább olvasom...
A keratin szerepe a hajápolásban

A keratin szerepe a hajápolásban

  A haj fontos szerepet játszik mindennapi életünkben. A dús és ápolt haj az életerő, és a jó megjelenés jelképe. Amennyiben azonban a haj elveszítette fényét, csillogó textúráját, rugalmatlan,...

tovább olvasom...
még több hír