Vaddisznósörte hajkefe

Vaddisznósörte hajkefe

cikkszám: BN00166
6.000Ft
Termékleírás

A mindennapi hajápolásunknak fontos része a fésülködés.

Mert nemcsak a hajrögzítő és szennyeződés maradványokat távolítjuk el a hajszálról, hanem masszírozzuk is a hajas fejbőrt.

A rossz minőségű fésűk, kefék azonban felsértik a hajszál felszínét, valamint statikus elektromosságot keltenek, negatívan befolyásolva ezzel a fejbőr életműködését.

Hajgyógyászként évek óta vaddisznósörte kefét használok! 

Mert soha nem árt, mivel ugyanolyan felépítésű fehérjéből áll, minta a hajunk.

Előnyei még:

A haj helyes ápolásának legfontosabb lépése a mindennapos masszírozás természetes, minőségi vaddisznó sörte hajkefe használatával.

A masszírozással vérbőséget hozunk létre a hajhagymáknál, ideális oxigén és tápanyag ellátást biztosítunk.

A fejbőr kefélésével a hajszálmerevítő izmot eddzük, így a dúsabb hatású frizurát kapunk - a haj nem lapul a fejre.

A hajkefe eltávolítja a szennyeződéseket és a kiválasztott anyagcsere végtermékeket a fejbőrről.

Eredményesen használható korpás haj esetén, de a túlzott faggyúműködés ellen is hatékony.

A vaddisznósörte hajkefe a fejbőrön és  a hajtöveken levő felesleges faggyút felveszi és eloszlatja a fésülködés során a hajszálakon.

Más anyaggal ellentétben a vaddisznó sörte soha nem árt az emberi hajnak, mivel ugyanolyan felépítésű fehérjéből van.

Másodsorban a vaddisznó sörte stimulálja a fejbőrt és az ott található vörösvérsejteket – ez természetes úton serkenti a hajnövekedést.

A műanyag fésűk, kefék statikus elektromosságot keltenek !

Ezenkívül például a vaddisznósörtéből készült hajkefe a felesleges zsírt is eltávolítja a hajról, anélkül, hogy utána újból a tincsek közé juttatná.

Rendszeres használata esetén a két hajmosás között eltelt időszak meghosszabbítható, mivel a haj később zsírosodik, nincs szükség a gyakori mosásra.

HASONLÓ TERMÉKEK

belnature SZERENCS belnature NYÍREGYHÁZA belnature KISVÁRDA

Üzleteink

SZERENCS Gyár u. 40. TESCO üzletsor
(30) 30 968 1055 H-P: 09-17
NYÍREGYHÁZA Széna tér 2. ingyenes parkolás az üzlet előtt
(30) 353 6957 Telefonos egyeztetés alapján
KISVÁRDA Szent László u. 31. (Posta utca elején) Virágh Ferenc u. 94.
(30) 30 968 1055 Telefonos egyeztetés alapján

SZOLGÁLTATÁSAINK

Rólunk

 

Üzleteink nyitásával  azoknak a  tudatos vásárlóknak kívánunk segíteni akik szeretnék kezükbe venni saját és családjuk egészségét és ehhez  természetes megoldásokat keresnek.

Ezért polcainkon  megtalálhatóak a reform-és bio étkezés alapanyagai, a legismertebb gyógynövények teái, és egészségvédő készítmények

Folyamatosan bővülő árukészlettel, rendszeres árubeszerzéssel próbálunk minden igényt kielégíteni, így  vásárlónk akár 1-2 nap alatt hozzájuthat rendeléséhez szállítási költség nélkül.

A mai kor bőrbetegsége  a kozmetikumokkal szembeni érzékenység, minden negyedik állampolgár találkozott már vele. A bőrgyógyászok szerint az allergiás bőrtünetek azzal is magyarázhatóak, hogy az emberek egyre többféle olyan készítményt használnak, amelyekben érzékenyítő anyagok találhatóak. Gondolni kell arra is, hogy a különféle kozmetikumokban található problémás anyagok terhelése össze is adódhat.Polcainkra olyan termékeket is válogattunk amelyeknél  a gyártás során nem alkalmazzák azokat az anyagokat melyek felszívódva a különböző problémákat okozzák, és megfelelnek a natúr és biokozmetikai  készítményekre vonatkozó általános európai normáknak.

Cégünk filozófiája a környezetbarát háztartások gyarapítása, támogatása a környezettudatos vásárlási szokások segítésével, népszerűsítésével. Üzletünkben ezért olyan szereket kínálunk amelyek nem veszélyesek  szűkebb és tágabb környezetünkre és nem utolsó sorban családunkra sem: mosódió, mosószóda, ajtógáz nélküli hajlakokk
bio mosogató és tisztítószerek ,amelyek nem terhelik a környezetet.

Az egészségtudatos életmód a minőségi táplálkozás mellet magába foglalja a rendszeres testmozgást is. A helyes, kiegyensúlyozott táplálékbevitel nemcsak az élsportolók számára nélkülözhetetlen, hanem a szabadidő sportolóknak éppen ugyanúgy.Termékskálánkban megtaláhatók olyan minőségi táplálékkiegészítők és speciális termékek amelyekkel kényelmesen pótolható az elmulasztott, vagy rosszabb minőségű, feldolgozott élelmiszerekből hiányzó vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitele.

 

Zakor Ágnes

Belnature Életmódközpont
Szépség és életviteli tanácsadó

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

A HOLDÁLLÁS HATÁSA  A HAJ ÉS BŐRÁPOLÁSRA

A HOLDÁLLÁS HATÁSA A HAJ ÉS BŐRÁPOLÁSRA

Az emberek évezredek óta kutatják az égi kísérőink és a mindennapi életünk közötti összefüggéseket. Sőt, szinte egész életüket ehhez igazították. Akár egészségről vagy betegségről, evésről vagy ivásról,...

tovább olvasom...
A keratin szerepe a hajápolásban

A keratin szerepe a hajápolásban

  A haj fontos szerepet játszik mindennapi életünkben. A dús és ápolt haj az életerő, és a jó megjelenés jelképe. Amennyiben azonban a haj elveszítette fényét, csillogó textúráját, rugalmatlan,...

tovább olvasom...
még több hír